Libri Dritë

6900 L

Një botim që feston 20 vitet e para të Top Channel me fotografi që tregojnë televizionin më të dashur të shqiptarëve si kurrë më parë dhe fjalë nga personalitete të Medias, Artit, Politikës, Kulturës etj.

Kategori:

Përshkrim

Një botim që feston 20 vitet e para të Top Channel me fotografi që tregojnë televizionin më të dashur të shqiptarëve si kurrë më parë dhe fjalë nga personalitete të Medias, Artit, Politikës, Kulturës etj.

Informacion shtesë

Peshë 4 kg